HERBELEEF DE JAREN ’70 VAN FLOWER POWER TOT DISCO MET LADIES OF THE SEVENTIES


Na meer dan 100 optredens met Ladies of the Fifties en Ladies of the Sixties slaan topzangeressen Maria Plessers, Elke Buyle, Elise Tack en Annique Janissen opnieuw de handen in mekaar. Samen met hun 6-koppige liveband brengen ze in Ladies of the Seventies de flower power periode vol disco deuntjes weer tot leven. In deze volledig nieuwe swingende en nostalgische show kan u genieten van de grootste hits van de bekendste jaren zeventig zangeressen.


Iedereen herinnert zich nog wel de jaren '70 met de wijde pijpen, de plateauzolen, de lange haren en de felle kleuren. In de muziek was er disco en later punk. In de lage landen ontdekte de jeugd deze muziek via Top Pop met presentator Ad Visser en via piratenzenders op zee. De jaren '70 waren ook het decennium van “love and peace”, opkomen voor de eigen mening en rechten. De jongeren van toen zijn ondertussen zestigers en denken met veel plezier terug aan hun zotte en wilde jeugdjaren.


In 2020 zal het exact 50 jaar geleden zijn dat de Seventies periode zijn opwachting maakte. Grote namen als Donna Summer, Gloria Gaynor, Kiki Dee, Dolly Parton, Barbara Streisand, The Pointer Sisters, Natalie Cole, Diana Ross, The Three Degrees, Lady Marmelade, The Carpenters en natuurlijk ABBA vulden de hitlijsten. Zelfs bij ons in Vlaanderen werden hits gemaakt door o.a. Ann Christie, Samantha en Rita De Neve. Zing en dans mee op de tonen van Venus, Hot stuff, I will survive, Dirty old man, Chirpy chirpy cheep cheep en I’ve got the music in me !

Ladies of the Seventies
Ladies of the Seventies
Ladies of the Seventies
Ladies of the Seventies