Ladies of the Fifties

De fifties, ook al heb je ze meegemaakt of niet, het was een fascinerende tijd. De coca cola cultuur drong door, de auto veroverde de wegen, tv en radio kwamen op, dames in sexy jurkjes en suikerspinkapsels,… kortom, het einde van de oorlog was een feit. Deze kleurrijke periode werkte mee aan de opkomst van de zo herkenbare fantastische fiftiesmuziek. 

Beleef samen met 4 zangeressen en 6 muzikanten de hoogtepunten uit de jaren ’50 muziek. Alle grote hits van gevierde fiftieszangeressen komen aan bod in deze nostalgische liveshow.


Ladies of the Fifties zijn Maria Plessers, Elke Buyle, Annique Janissen en Tine Truwant. Ze stonden reeds samen op de planken in de hitmusical Oliver! en zijn door hun mix van verschillende zangstijlen de perfecte combinatie om de jaren '50 terug te laten herleven.


De Ladies of the Fifties live band bestaat uit 6 professionele muzikanten (Keyboard, contrabas, drums, gitaar, trompet en saxofoon) die garant staan voor een spetterende muzikale show.


Ladies of the Fifties

Ladies of the Fifties © 2011                   


Ladies of the Fifties
Ladies of the Fifties
Ladies of the Fifties
Ladies of the Fifties

Ladies of the Fifties

Vandaag de dag zijn de jaren '50 weer ontzettend alomtegenwoordig. De retro stijl maakt terug zijn opwachting in film, muziek en mode. Het was dan ook een fascinerende tijd : de coca cola cultuur drong door, de auto veroverde de wegen, tv en radio kwamen op en de mondiale doorbraak van de eerste vrouwelijke wereldsterren in sexy jurkjes en suikerspinkapsels was een feit.


Samen met hun swingende band, bestaande uit 6 uitstekende muzikanten, brengen Maria Plessers, Elke Buyle, Annique Janissen en Tine Truwant alle grootste hits van de bekendste fiftieszangeressen zoals Connie Francis, Doris Day, Marilyn Monroe, Judy Garland en Peggy Lee.


Ladies of the Fifties zorgt sinds 2012, overal waar ze geprogrammeerd stonden met deze heerlijke nostalgische liveshow, voor volle zalen en een ongekend succes. Swingende tempo’s, aanstekelijke melodieën en een programma vol 'Lollipop', 'Blue Moon' en 'Fever' gezongen door vier prachtige stemmen, kortom een show om niet te missen !

Ladies of the Fifties