Een productie van Musicland Productions VZW

Ladies of the Sixties

Ladies of the Sixties

MARIA PLESSERS

Maria Plessers genoot een klassieke zangopleiding aan de Stedelijke muziekacademie van Beringen, de Kunsthumaniora van Brussel en het Conservatorium van Gent. Ze kreeg tevens zangles aan het befaamde L'Académie Internationale de Musique van Nice. In 2008 werd ze verkozen tot het nieuwe musicaltalent van Nederland dankzij haar overwinning in de MSNfame wedstrijd. De laatste jaren zong ze in verschillende professionele producties. In Musical Medley vertolkte ze een hoofdrol en met The Christmas Carol Singers treedt ze jaarlijks op bij allerhande kerstevenementen in binnen- en buitenland. Maria vertolkte ‘de aardbeienverkoopster’ in de topmusical Oliver! van Musical van Vlaanderen / Musichall en ze zong in het operakoor van de Zomeropera Manon Lescaut in Alden Biesen, beide geregisseerd door Frank Van Laecke. In de VTM serie Connie & Clyde speelde ze een gastrol. In 2016 vertolkte Maria Plessers, in het groots opgezet muziek- en theaterspektakel de Groote Rappèl in een regie van Luc Stevens, de rol van Madame Minou/Heks van Kontreket. In het najaar van 2017 zal Maria de hoofdrol vertolken in de Limburgse WO I musical 'Meisjes van Plezier' in een regie van Hubert Schoenmaekers. Maria is de oprichtster en staat in voor zowel de artistieke/muzikale leiding als de verkoop van Ladies of the Sixties.

 

ELKE BUYLE

Elke Buyle studeerde af aan het Conservatorium van Brussel afdeling Musical. Ze trad jarenlang op met het bekende meisjeskoor Scala. Bovendien was ze als soliste meermaals te bewonderen in Maximillecorde. In 2009 behaalde Elke Buyle een mooie vijfde plaats in de VTM musicalzoektocht "Op zoek naar Maria". Elke stond in het ensemble van de musical Oliver! en in de musical Dans der Vampieren was ze understudy Rebecca en maakte ze deel uit van het ensemble. Hierna kreeg ze de kans om deze rol nogmaals te vertolken in de Duitse versie ‘Tans der Vampieren’ in Berlijn. In de Vlaamse versie van de Disney animatiefilm ‘Frozen’ is ze te horen als koningin Elsa en scoorde hiermee de nummer één hit "Laat het los" waarmee ze optrad in de Disney Channel Zomertoer 2014 en genomineerd was als beste zangeres van Vlaanderen bij Radio 2. Elke vertolkte de rol van goede fee in 'Doornroosje' van Musichall en ze was samen met Bert Verbeke te gast bij het Eén-programma Sing that Song. Bij Studio 100 stond ze in het ensemble bij de verlengingen van de spektakel musical 14-18 en was ze te bewonderen in de kindermusical Wickie de viking. Tijdens de kerst 2015 trad ze meermaals op in het Kasteel in Westerlo en bracht ze met Pixie Voice Project een eigen kerstsingle uit. In het najaar van 2016 kon je Elke bewonderen in 'Volmaakt' en momenteel in 'Chaplin', een grootse musical rond de figuur Charlie Chaplin.

ANNIQUE JANISSEN

Annique Janissen studeerde in 2011 af aan de Fontys dansacademie, afdeling musicaltheater. Hier speelde de Tilburgse in stukken als Godspell, Company en TheDreaming. Op haar 14de begon ze bij de MusicAllFactory jongeren, waar ze een opleiding van vier jaar afrondde. Als kind verzorgde ze reeds optredens met Frans Bauer en Celine Dion. Naast zingen en acteren kan Annique ook uitstekend goed dansen en dat deed ze reeds bij de Night of the Proms concerten in Nederland. In Engeland is ze zeer actief als allround entertainer. Hier leerde ze steltlopen, vuurdansen en nog veel meer. Annique is lid van de Nederlandse folkmuziekgroep the Crazy Dutch Regulars en in de kerstperiode kan je haar jaarlijks bewonderen in de A Capella kerstgroep The Christmas Carol Singers. In 2010-2011 stond Annique in het ensemble van de musical Oliver! van Musical van Vlaanderen / Musichall. Momenteel is Annique als danscoach verbonden bij diverse gezelschappen in binnen- en buitenland.

LIESBETH ROOSE

Liesbeth Roose studeerde aan de Stedelijke Academie voor Muziek en Woord te Tielt. Hierna volgde zij jazz en musical zang bij Ilse Duyck en studeerde vervolgens af aan het Koninklijke Conservatorium Brussel, afdeling Musical. Liesbeth vertolkte in de schoolvoorstellingen: Charlotte Malcolm in ‘A Little Night Music’, Serena in ‘Legally Blonde’ en Zuster Lorenza in ‘Romeo & Julia’. In 2013 volgde zij stage bij Musical van Vlaanderen / Musichall in de musical ‘Assepoester, het tamelijk ware verhaal’ onder regie van Stany Crets. Daar speelde ze in het ensemble en was ze understudy ‘Lieve moeder’. Nadat Liesbeth zangles gaf in Promusica te Tielt is ze nu als drama- en zangdocente verbonden bij Kamer 58 te Gent en in verschillende muziekacademies. Bij Theater Uitgezonderd speelde Liesbeth in de schoolvoorstelling 'De Reuzenperzik', naar het gelijknamige verhaal van Roald Dahl en onder de naam Pixie Voice Project bracht ze samen met 6 bevriende musicalcollega's een kerstsingle uit in 2015. In de zomer van 2016 trad Liesbeth Roose op in 'Caals dirigeert', een revue show van Luc Caals in Blankenberge. Ook in de zomer van 2017 staat dit weer voor haar op het programma. Eind 2016 kon je Liesbeth nog bewonderen in het totaalspektakel van Disney's Beauty & the Beast in Flanders Expo Gent.

Ladies of the Sixties

ladies@musiclandproductions.com

0032 (0)11/341139